Jan-Willem Meij

Jan-Willem Meij overleden

Verdrietig moeten wij mededelen dat onze oud-penningmeester en drijvende kracht Jan-Willem Meij maandag 24 augustus is overleden.

Jan-Willem was al sinds het begin van de jaren zeventig betrokken bij Odin als jeugdleider, jurylid en penningmeester. In 2018 is hij vanuit het bestuur van Odin toegetreden tot het nieuwe fusiebestuur van United Amstelveen.

Met verve en met hart voor de vereniging heeft hij ook bij United de rol van penningmeester op zich genomen.

Meer lezen

“Poetsouders” bedankt!

Morgen is het zo ver: dan is het 1 juli er mogen we de zaal weer in! Maar na ruim 3 maanden gesloten te zijn geweest, lag er niet een beetje stof maar heel veel… Dankzij deze toppers, die vanavond 2,5 uur lang non-stop hebben lopen poetsen, is de turnhal weer helemaal spic en span. “Poetsouders” super bedankt!!!Ā šŸ’ŖšŸ‘šŸ™

Meer lezen

Teken de petitie

Afgelopen woensdag (6 mei) heeft het kabinet besloten stapsgewijs de coronamaatregelen te gaan versoepelen. Helaas wordt binnensport, en dus ook turnen, pas vanaf 1 september weer toegestaan. Alleen voor topturners met een A of High Potential status wordt een uitzondering gemaakt.

Dat is een flinke domper. In de eerste plaats natuurlijk voor onze turnleden die graag zo spoedig mogelijk de turnhal en gymlokalen weer in willen. Maar ook voor ons als bestuur valt de sluiting tot september zwaar. Deze kunnen wij niet uit leggen wanneer we kijken naar de overige versoepelingen. Samen met de KNGU en andere turnverenigingen willen we daarom ons ongenoegen hierover laten blijken. Daarom verzoeken wij al onze leden onderstaande petitie te tekenen om hopelijk het kabinet op andere gedachten te brengen.

//www.petities.com/gymsportclubs_binnensport_buitenspel_gezet?#form

Corona update 27 april

Afgelopen dagen hebben wij intensief contact gehad met de gemeente Amstelveen, Amstelveen Sport en de KNGU om duidelijk te krijgen wat de beperkte versoepeling van de corona maatregelen van afgelopen dinsdag (21 april) voor United Amstelveen betekent.

Meer lezen