Update corona maatregelen United Amstelveen

Beste leden,

Afgelopen dinsdag (31 maart) heeft de Rijksoverheid besloten dat de huidige corona maatregelen in ieder geval worden voortgezet tot dinsdag 28 april. Dat betekent dat ook de trainingen van United Amstelveen in de turnhal en overige gymlokalen geen doorgang kunnen vinden. Eerder heeft de KNGU (de Nederlandse turnbond) al te kennen gegeven zich genoodzaakt te voelen alle wedstrijden voor dit seizoen (2019-2020) te moeten annuleren. Helaas is de huidige situatie dermate ernstig dat deze maatregelen noodzakelijk zijn. Uiteraard dient ook United Amstelveen zich hieraan te houden. Dit laat onverlet dat het toch een sportieve domper is.

Nu de corona-maatregelen langer aanhouden, gaat United Amstelveen zich extra inspannen om zo goed mogelijk te blijven trainen en contact te houden.

Vanaf maandag 6 april komt United Amstelveen met een voor sportverenigingen uniek online trainingsaanbod:

Meer lezen

Zalen gesloten t/m 6 april en einde wedstrijdseizoen

United Amstelveen volgt, net als NOC*NSF en de KNGU, de richtlijnen van de (lokale) overheid wat betreft de maatregelen rondom het coronavirus.

Wij informeren jullie over twee aangepaste maatregelen:

  • Maandag 16 maart heeft Amstelveen Sport, de verhuurder van onze zalen, bekend gemaakt dat alle sportaccommodaties in Amstelveen gesloten blijven tot en met 6 april 2020. Tot die tijd kunnen wij geen gebruik meer maken van de Turnhal, Beweegbox en zalen in de wijken.
  • Donderdag 19 maart heeft de KNGU besloten alle wedstrijden van dit seizoen te annuleren. Dit geldt voor alle disciplines en op alle niveaus. Door deze maatregel kan ook het grote NK-weekend ‘Dutch Gymnastics – The Finals’, op 27 en 28 juni in Ahoy Rotterdam, niet doorgaan: “Mocht er na 6 april weer gesport kunnen worden, dan betekent het dat er pas halverwege de maand mei weer verantwoord deelgenomen kan worden aan wedstrijden. Omdat er sinds 14 maart geen wedstrijden meer worden georganiseerd, moet een groot aantal wedstrijden worden ingehaald. Dit wordt qua planning onhaalbaar. 

Het volledige artikel over het einde van het wedstrijdseizoen lees je hier.

Meer lezen

Geen trainingen en wedstrijden i.v.m. corona

Op advies van de KNGU legt United Amstelveen per direct het clubleven stil. Dit betekent geen trainingen, geen lessen, geen diplomaturnen, geen wedstrijden en geen evenementen. De Turnhal, de Beweegbox en de zalen in de wijken blijven dicht. Tot nader orde/ info van het RIVM zal dit tot 31-3-2020 van kracht zijn.

Mocht hier verandering in komen, dan laten wij dit via diverse kanalen uiteraard weten. Voor nu maken we geen uitzonderingen.

Wedstrijden en opleidingen Noord-Brabant uitgesteld

In verband met het coronavirus heeft de KNGU besloten om tot en met zondag 15 maart de wedstrijden en opleidingen in Noord-Brabant op te schorten. Dit in navolging van de richtlijnen van het RIVM en het advies van het NOC*NSF om gehoor te geven aan de oproep van de Noord-Brabantse veiligheidsregio’s.

Lees hier het bericht van de KNGU

Trainingen en lessen van United Amstelveen in de Turnhal en Beweegbox gaan vooralsnog gewoon door, evenals de wedstrijden op andere locaties dan in Noord-Brabant. Uiteraard vragen wij iedereen om de voorzorgsmaatregelen die het RIVM adviseert, in acht te nemen.

Kom jij diplomaturnen?

Update 12/3: In verband met het advies van de KNGU wordt het diplomaturnen tot nader order uitgesteld.

De leukste manier om jezelf én je ouders, opa’s, oma’s, vriendjes, broers, zussen te laten zien wat jij allemaal kan. Jouw prestaties op elk onderdeel worden keurig genoteerd op een mooi diploma, dat je natuurlijk als aandenken mee naar huis krijgt.

Voor wie? Alle recreatieleden vanaf 6 jaar
Wanneer? Nieuwe datum wordt t.z.t. bekend gemaakt
Waar? Turnhal, Sportlaan 25 Amstelveen

Aanmelden: via een mail naar diploma.turnen.united@gmail.com


Instuif Recreatie

Aanstaande zondag 19 januari organiseren wij weer een Instuif voor al onze recreatieleden in de turnhal aan de Sportlaan in Amstelveen. Onder begeleiding van onze trainers kunnen jullie gaan turnen op wedstrijdtoestellen.
Kom je ook?

Datum: zondag 19 januari van 14:00-16:00
Voor wie: alle leden vanaf 6 jaar
Tijd: 14.00 tot 16.00 uur
Kosten: € 5,- per kind (dit op 19 januari voor aanvang te betalen)
Locatie: Turnhal Amstelveen, Sportlaan 25

United Pietenfeest

United Pietenfeest

Lieve turnsters en turners van United Amstelveen!

Bijna is het weer zo ver! Rondom pakjesavond hebben de pieten net als vorig jaar, weer tijd gemaakt om naar United Amstelveen te komen! Zij hebben mij dan ook gevraagd of ik jullie deze brief wil sturen.

De pieten zijn namelijk van plan om op zaterdag 30 november langs te komen in de turnzaal in de Ben Goudsmithal om samen de boel weer op stelten te zetten.

Meer lezen
Grote Clubactie 2019

Grote Clubactie van start

Zaterdag 14 september gaat de Grote Clubactie van start.

Ook dit jaar doet United Amstelveen mee aan de Grote Club Actie.
Ons doel dit jaar is AirTrack materiaal voor de recreatie groepen
en een goed werkende muziekinstallatie in de turnhal.
Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar United!

Meer lezen