Trainersclinic

Vanmiddag werd een trainersclinic voor de trainers van de verschillende disciplines gegeven onder leiding van Lisa Snel: een fris begin voor de herstart van binnen trainingen.

Recreatie INSTUIF 7 mei

Lekker een uurtje gymmen in de meivakantie? Op 7 mei van 11.00 tot 12.00 uur is er weer een INSTUIF voor de recreatieleden. Deze vindt buiten plaats bij de Turnhal/Beweegbox. Graag van tevoren even inschrijven, dat kan hier.

Inschrijving buitentrainingen t/m 30 mei

De buitenlessen op de dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag blijven doorgaan zolang de lockdown van kracht is en de sportzalen nog niet open gaan.

Omdat de belangstelling voor de lessen groot is, blijft het noodzakelijk dat leden zich inschrijven hiervoor. Vanaf 23 april kunt u uw kind inschrijven voor meerdere weken in de maand mei. Mocht de lockdown eerder voorbij zijn zodat we weer binnen mogen turnen dan zal het reguliere lesrooster weer van start gaan.

Er zijn weleens vragen over het wel/niet doorgaan van de lessen bij slecht weer: er zijn geen vaste criteria voor, de train(st)ers beslissen dit op de dag voor de les of op de dag zelf. Materialen kunnen niet naar buiten als het de hele dag geregend heeft; dus als het tijdens de les droog lijkt te worden, kan het toch zijn dat de les wordt geannuleerd. Hierbij gaat de vereniging uit van het deskundig oordeel van de train(st)ers. Houd daarom altijd uw mailbox in de gaten.

Als uw kind onverhoopt toch niet kan komen op 1 van de lessen dan vragen wij u dit te mailen naar info@united-amstelveen.nl zodat we eventueel iemand anders nog een plaats kunnen geven.

Hieronder vindt u de links om in te schrijven voor de periode 2 t/m 30 mei:

Dinsdag, Turnhal

Donderdag, Turnhal

Vrijdag, Oostelijk Halfrond

Zondag, Turnhal