NK vol hoogtepunten

Afgelopen weekend mochten Guusje, Amaya (jeugd N4) en Lotte (pupillen 2 N3) deelnemen aan het NK. Een hele prestatie op zich! Uit een zeer groot deelnemersveld kwamen de beste 36 turnsters bij elkaar.

Amaya heeft op 3 toestellen enorm gepresteerd. Helaas was de spanning voor het laatste toestel net te hoog. Toch heeft ze het knap gedaan in de Meerkamp. Op zondag mocht zij ook deelnemen aan de toestelfinale balk. De voorbereiding was goed, de focus was goed. Ook hier helaas de druk net wat te hoog. En toch bij de beste 8 van Nederland dus top gedaan!

Lotte heeft in de Meerkamp laten zien enorme stappen te hebben gemaakt. Waar vloer aan het begin van het jaar een grote uitdaging was, had ze hier nu een hele mooie score. Ook voor Lotte was het laatste toestel net een toestel teveel. Super goed gedaan en knap dat je er stond.

Op zondag mocht Lotte ook deelnemen aan een toestelfinale. Zij had een plek veroverd op haar favoriete toestel brug. Het was een enorm spannende finale tot de laatste turnster aan toe, maar…. Lotte werd Nederlands Kampioen!! Wat een prestatie!

Guusje heeft op de Meerkamp laten zien erg goed te presteren op dit niveau. Met een vloeroefening waar ze veel complimenten voor kreeg, een veilige balkoefening, prima brug en prima sprong heeft zij op de Meerkamp GOUD gewonnen! Ook zij mag zichzelf Nederlands Kampioen noemen!!!

Heerlijk genieten en op naar de laatste (team) wedstrijd in juni.

Lotte en Guusje kampioen
Guusje en Lotte Nederlands Kampioen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *