Extra Open Techniek Training in de herfstvakantie!

Naast de open trainingen op de zondag hebben we 2 extra open trainingen in de herfstvakantie op woensdag 14 en 21 oktober 2020 van 10:00 tot 12: 00 in de Turnhal, Sportlaan 25

Inschrijven kan per training via het formulier op deze pagina: //www.united-amstelveen.nl/open-techniek-trainingen/

Voor: Alle fanatieke turnsters vanaf 6 jaar (N1 t/m D3, divisie 1 t/m 6) + train(st)ersKosten: €10,00 voor leden van United Amstelveen, €15,00 voor niet leden. (Betalen via pin voorafgaand aan de training)

Wat gaan we doen tijdens de Open Techniek Trainingen?
Je komt met je eigen clubtrainer naar de training (ook zonder trainer mag je komen, laat het ons dan even weten!). Tijdens een gezamenlijke warming up werken we aan belangrijke fysieke eigenschappen en basis vormen. Daarna volgt het techniek deel waarbij we werken met verschillende oefenvormen van verschillende niveaus. De deelnemers zullen hierbij een grote hoeveelheid tips en trics meekrijgen om hier in de eigen training nog meer profijt van te hebben. Daarna sluiten we af met een vrij deel, waarin deelnemers de ruimte krijgen samen met de coaches aan hun eigen doelen te werken. Onder begeleiding van de United coaches!.

Data op de zondag:
* – 4 oktober
* – 11 oktober
* – 18 oktober
* – 29 november
Tijd: 14:00 tot 16:00 uur

Extra data in de herfstvakantie op de woensdag:
* – 14 oktober
* – 21 oktober
Tijd: 10:00 tot 12:00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *