PIETENFEEST ZATERDAG A.S! 

Lieve turnsters, turners en acrogymnasten van United Amstelveen!

Het is bijna weer zo ver! Een pietenfeestje! Op zaterdag 24 november komen meerdere pieten naar onze club United Amstelveen. Samen met jullie zullen wij eens even kijken of de pieten ook handig zijn met allerlei turnoefeningen. Dat wil je niet missen!

Ons pietenfeestje begint om 12.00 uur en is om 13.15 uur afgelopen. De deuren gaan open om 11.40 uur. Het feestje vindt plaats in de Beweegbox. Het wordt een sportieve middag. Het maakt niet uit wat jullie voor kleding aan hebben: van Piet tot turn(st)er; als er maar in bewogen kan worden! Het is wel de bedoeling dat jullie blijven, en dus niet jullie ouders, anders wordt het iets te druk voor alle pieten.

Graag horen de pieten wie er bij het feestje aanwezig is. U kunt uw kind aanmelden voor het feest tot 21 november via een intekenformulier op het whiteboard onder trap (bij de turnhal) of door een mailtje te sturen naar: arankakaya@hotmail.com. Vermeld in het mailtje altijd de naam, leeftijd en trainingsgroep van uw kind.

Let op: alleen kinderen die zich op bovenstaande manieren hebben ingeschreven, mogen zaterdag 24 november naar binnen.

Doe ook mee aan onze kleurwedstrijd! Wees creatief! De pieten zullen de mooiste, stoerste, gekste of origineelste tekening belonen met een leuk prijsje.

We zouden het leuk vinden als jij met ons het pietenfeest gezellig komt vieren in de Beweegbox. Dat wil je toch niet missen?!?

Veel lieve groetjes,
de Brieven Piet

Ps. Wellicht is ons nieuwe clubpakje een leuk cadeau idee voor Sinterklaas. Verkrijgbaar via deze link: //www.united-amstelveen.nl/about/clubkleding/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *