Grote club Actie | United Amstelveen

Ook wij doen mee aan de Grote Clubactie!

Afgelopen zaterdag is de Grote Clubactie van start gegaan en wij doen mee! Voor elk verkocht lot van € 3,- gaat er € 2,40 naar United Amstelveen. Ook jij kan mee doen en loten verkopen: een boekje met loten ontvang je deze week van je trainer. Zelf kan je leuke prijzen winnen, zoals gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Optisport of Avontura. Kijk daarvoor op de Kids pagina van de Grote Club Actie/. Maar er is meer! Lukt het jou 10 loten te verkopen, dan krijg je een United gymtas kado! Bij 15 loten of meer verkochte loten, ontvang je korting in de club webshop.

Hoe gaat het in zijn werk?
De Grote Clubactie is dit jaar gestart op zaterdag 15 september en loopt tot en met 22 november. Als verkoper van de loten, probeer je zo veel mogelijk loten voor de club te verkopen. De koper vult zijn gegevens en rekeningnummer in op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift. Er zijn mooie prijzen te winnen. Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’).

Is je lotenboekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan zo snel mogelijk, maar voor uiterlijk donderdag 15 november 2018, in bij je trainer.

Wat kan jij verdienen?
Naast de prijzen die je via de Grote Clubactie kan verdienen, heeft ook United Amstelveen een leuke actie:

 • verkoop je 10 loten dan krijg je een witte club gymtas kado
 • 15 loten verkocht is goed voor € 4,50 korting in de club webshop
 • 25 loten betekent € 7,50 korting in de club webshop
 • 50 verkochte loten is € 15,- korting in de club webshop

One thought on “Ook wij doen mee aan de Grote Clubactie!

 1. L.s.,

  Ik heb een vraag over de grote clubactie;

  Onze dochter heeft meer dan 50 loten verkocht. Ze wilde dit doel bereiken omdat ze dan in aanmerking komt voor de united trui. Nu lees ik hierboven, dat bij verkoop van 50+ loten een korting van 15 euro in de club webshop te ‘vedienen’ Is. Ik vroeg me af of deze korting geldt in plaats van de trui, of dat deze korting geldt en dat het lid ook de trui krijgt. Hoor graag! Dank!

  1. Dit jaar is de actie dat als je 50+ loten verkoopt, je de United hoodie ontvangt. De kortingsactie was van vorig jaar. Deze geldt dit jaar niet meer. Binnenkort ontvang je een mail waarin je de maat voor de hoodie kunt opgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *