Lockdown verlengd, wat doet United Amstelveen?

Beste leden, trainers, ouder(s) en verzorger(s),

Het aantal Nederlanders dat besmet raakt met het coronavirus neemt licht af, maar nog niet genoeg. Bovendien is er de vrees voor de Engelse variant. Daarom heeft het kabinet besloten dat Nederland ten minste tot en met 9 februari in lockdown blijft. Dit betekent dat ook turnhal, gymlokalen en beweegbox voorlopig gesloten blijven, er dus geen reguliere trainingen zijn en (helaas) ook geen wedstrijden.

Acties United Amstelveen
United Amstelveen blijft zich inzetten om binnen de wettelijke mogelijkheden zo veel en plezierig mogelijk te kunnen blijven sporten. De afgelopen weken hebben onze trainers zich reeds ingezet met o.a. online ZOOM trainingen, online recreatie instuif en – als het weer het toe liet – ook buitentrainingen. Komende tijd gaan we samen met onze trainers kijken naar creatieve en sociale mogelijkheden voor verdere optimalisering van ons ‘corona-trainingsaanbod’. Hierover worden de leden geïnformeerd door de eigen trainer.

Financiële consequenties
De verlenging van de lockdown heeft ook financiële consequenties, voor zowel de vereniging als voor onze leden. Als vereniging zullen we waar mogelijk gebruik maken van mogelijkheden voor financiële compensatie door de overheid. Met het Sportbedrijf en gemeente gaan we in gesprek over de zaalhuur. Tegelijkertijd blijven we achter onze trainers staan die zich juist ook nu erg inzetten voor de vereniging.

Contributie
United Amstelveen streeft ook tijdens de corona lockdown naar een optimaal trainingsaanbod voor haar leden. Tegelijkertijd is de werkelijkheid zo dat United Amstelveen nu eens te meer afhankelijk is van contributie inkomsten om te kunnen blijven voortbestaan. Deze zullen we blijven innen. Mocht de corona pandemie u echter financieel hard raken door het verlies van werk en/of inkomen dan kunt u een beroep doen op onze noodregeling door een mail te sturen naar noodregeling@united-amstelveen.nl We kunnen dan de mogelijkheden bespreken voor een geschikte betalingsregeling.

Blijf sporten, blijf gezond!

Met vriendelijke groet,
United Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *