Jan-Willem Meij

Jan-Willem Meij overleden

Verdrietig moeten wij mededelen dat onze oud-penningmeester en drijvende kracht Jan-Willem Meij maandag 24 augustus is overleden.

Jan-Willem was al sinds het begin van de jaren zeventig betrokken bij Odin als jeugdleider, jurylid en penningmeester. In 2018 is hij vanuit het bestuur van Odin toegetreden tot het nieuwe fusiebestuur van United Amstelveen.

Met verve en met hart voor de vereniging heeft hij ook bij United de rol van penningmeester op zich genomen.

Jan-Willem was niet alleen penningmeester, maar een drijvende kracht achter onze vereniging. Al zijn vrije tijd stak hij in regelwerk en administratie, overleg met de gemeente, zelfs het verslepen van turnmaterialen, en alles wat er maar komt kijken bij het runnen van een turnvereniging. Niets was hem teveel.

Voor al zijn vrijwilligerswerk – hij deed nog veel meer dan Odin en United – kreeg Jan Willem in 2017 een koninklijke onderscheiding. Kort na de fusie van ODIN en Fit tot United Amstelveen, heeft hij begin 2019 wegens gezondheidsproblemen zijn functie als penningmeester moeten neerleggen. In december 2019 is hij benoemd tot erelid van de vereniging.

We moesten Jan-Willem al een tijdje missen. Nu missen we hem voorgoed. In Jan-Willem Meij verliest onze vereniging een lieve man, bevlogen bestuurder en een vriend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *