FIT & Odin worden United Amstelveen

De algemene vergaderingen van ODIN, FIT en FIT84 hebben op woensdag 18 juli 2018 elk unaniem ingestemd met de fusie. Zo ontstond op 1 augustus 2018 de nieuwe vereniging United Amstelveen, de verenigingen ODIN, FIT en FIT84 houden op te bestaan. De Statuten en het Huishoudelijk Reglement van United Amstelveen unaniem vastgesteld. Amstelveen is een gloednieuwe vereniging rijker!

Op naar een eerste seizoen

Terwijl onze leden genieten van een verdiende zomervakantie zetten het bestuur en diverse vrijwilligers achter de schermen alles op alles om na de zomer vliegend van start te gaan. Daar komt nogal wat bij kijken, zeker omdat de fusie gepaard gaat met een grote verhuizing. De locaties aan de Appellaan en de Oudekerkerlaan zijn niet langer in gebruik vanaf september. We verwisselen deze locaties voor de splinternieuwe turnhal en een hypermoderne beweegbox naast de Goudsmidhal – het ultieme onderkomen voor onze nieuwe vereniging.

Roosters & locaties – een grote puzzel

We staan te popelen om het nieuwe seizoen te starten maar we puzzelen nog even met de roosters. Wat is belangrijk om te weten over de locatie?

  • Alle lessen die plaatvonden in de zalen aan de Appellaan en de Oudekerkerlaan, verschuiven naar de nieuwe hal of de beweegbox te Sportlaan 15.
  • Alle locaties buiten de appellaan en de oudekerkerlaan om blijven bestaan

De groepsindelingen kloppend maken is eveneens work in progress. We delen alle jongens en meisjes zo veel als mogelijk in op dezelfde dag als dat zij vorig seizoen les hadden. Tot nu toe zijn er slechts 2 verschuivingen:

  • De jongens recreatielessen zijn vanaf september allemaal op dinsdag
  • De RT groep traint vanaf september op vrijdag
    Binnenkort plaatsen we het volledige nieuwe rooster op onze facebook pagina!

Zodra we meer weten over de definitieve indeling berichten we onze leden hierover via verschillende kanalen. Dat het de eerste week wellicht nog wat zoeken is, dat is onvermijdelijk. Het is voor iedereen een nieuwe situatie en even wennen. Daarom vragen we om je jullie begrip en medewerking. Zodat we de overgang samen zo makkelijk mogelijk maken!

One thought on “FIT & Odin worden United Amstelveen

  1. I my twins of 6 years David and Esther would like to do gymnastics. We are moving to Amstelveen by the end of October. When the next season begins? Do you have a waiting list? What the costs are per kid? Is it per season of per year? Thx. I look foward to hearing from you.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *