Clubkampioenschappen voor al onze recreanten – schrijf je nu in!

Op zaterdag 29 juni kunnen al onze recreanten & jong-talenten van de wedstrijdgroep hun kunsten vertonen tijdens de clubkampioenschappen. Laat zien waar je de afgelopen maanden zo hard voor getraind hebt & doe mee!

Wanneer?

  • Zaterdag 29 juni
  • Locatie: Ben Goudsmithal Amstelveen, Sportlaan 29
  • Tussen 09.30 & 16.00 uur – we delen de dag in, in 2 of 3 rondes afhankelijk van het aantal deelnemers
  • We sluiten de dag af met een gezellige borrel, om samen ons eerste seizoen als United Amstelveen te vieren!

Voor wie?

Zowel de recreatie jongens als de meisjes mogen op deze dag laten zien wat zij in hun mars hebbenOok de springgroep & acrogym recreanten en de mini`s van de wedstrijdgroep dames vertonen hun kunsten. Iedereen studeert een oefening in, die past bij zijn/haar niveau en voert deze uit voor een jury. Aan het einde krijg je een mooie herinnering + diploma mee!

Inschrijven!

Vul het inschrijfformulier hieronder uiterlijk 14 juni in. Afhankelijk van het aantal deelnemers delen wij de dag in over 2 of 3 rondes. De eerste ronde start om 9.30 uur. De laatste ronde is uiterlijk 16.00 uur afgelopen. Daarna vieren we graag ons eerste jaar als United Amstelveen samen, en sluiten af met een gezellige borrel voor jong en oud. Ruim een week voor de clubkampioenschappen krijg je een brief met alle informatie over de indeling. Deze informatie plaatsen wij ook op onze website!

Zonder de hulp van enthousiaste ouders kunnen wij de Clubkampioenschappen niet organiseren. Vele handen maken licht werk, daarom vragen wij om uw hulp tijdens deze dag. Geef je je op? Dan nemen wij contact met je op. Zo maken we deze dag samen tot een succes voor al onze leden! 

Inschrijfformulier Clubkampioenschappen 2019

Naam deelnemer clubkampioenschappen*
Leeftijd*
Zaal & lesuur*
Naam train(st)er*
Mijn vader/moeder kan helpen* JaNee
Naam vader/moeder
E-mail adres*

U ontvang een bevestiging van de inschrijving in je inbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *