Inschrijving buitentrainingen t/m 30 april

Al een aantal keren heeft United Amstelveen met succes buiten lessen georganiseerd op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag. Deze lessen blijven doorgaan zolang de lockdown van kracht is en de sportzalen nog niet open gaan.

Omdat de belangstelling voor de lessen groot is, blijft het noodzakelijk dat leden zich inschrijven hiervoor. Vanaf dinsdag 23 maart a.s. kunt u uw kind inschrijven voor meerdere weken. Voorlopig gaat de vereniging er vanuit dat buiten lessen nodig zijn tot eind april. U kunt dan ook tot die tijd inschrijven voor diverse lessen. Mocht de lockdown eerder voorbij zijn zodat we weer binnen mogen turnen dan zal het reguliere lesrooster weer van start gaan.

Er zijn weleens vragen over het wel/niet doorgaan van de lessen bij slecht weer: er zijn geen vaste criteria voor, de train(st)ers beslissen dit op de dag voor de les of op de dag zelf. Materialen kunnen niet naar buiten als het de hele dag geregend heeft; dus als het tijdens de les droog lijkt te worden, kan het toch zijn dat de les wordt geannuleerd. Hierbij gaat de vereniging uit van het deskundig oordeel van de train(st)ers. Houd daarom altijd uw mailbox in de gaten.

Als uw kind onverhoopt toch niet kan komen op 1 van de lessen dan vragen wij u dit te mailen naar info@united-amstelveen.nl zodat we eventueel iemand anders nog een plaats kunnen geven.

De trainingen op vrijdag 2 april (Goede Vrijdag) en maandag 4 april (2e Paasdag) zijn nog onder voorbehoud. U kunt hiervoor wel inschrijven.

Hieronder vindt u de links om in te schrijven voor de periode 23 maart t/m 30 april:

Dinsdag, Turnhal

Donderdag, Turnhal

Vrijdag, Oostelijk Halfrond

Zondag, Turnhal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *