Indeling clubkampioenschappen bekend

Heb je je ingeschreven voor onze clubkampioenschappen? Dat betekent dat je zaterdag 29 juni aan iedereen kunt laten zien waar je het afgelopen jaar hard voor geoefend hebt. Het is wel handig om te weten hoe laat je waar moet zijn en waar je aan moet denken. Dat lees je allemaal in dit bericht.

Wanneer & waar?

  • Zaterdag 29 juni
  • Ben Goudsmithal Amstelveen, Sportlaan 29

Let op: we gebruiken de ingang van de beweegbox. Loop onder de loopbrug van het Amstelveencollege door, dan vind je de ingang door het hek aan je linker hand. Deelnemers mogen natuurlijk gratis doorlopen. Aan de toeschouwers vragen we een kleine bijdrage die je contant of digitaal kunt betalen:

  • Volwassenen € 2,00
  • Kinderen (16-) € 1,50

Indeling

Ronde 1Ronde 2
Recreatie meisjes t/m 7 jaar, Recreatie jongens & Jong talentenRecreatie meisjes 8 jaar & ouder, Springgroep & Acrogym

Tijden


Zaal openUiterlijk aanwezigWarming-upEinde*
Ronde 109.4510.0010.1512.30
Ronde 211.4512.00*12.3015.00

*waarom eerder aanwezig zijn? Het kan zijn dat de eerste ronde inloopt, dan is het fijn als iedereen er al is zodat we iets eerder kunnen starten!

Heb je er zin in? Wij wel! Nog veel succes de komende week met oefenen en we zien jullie graag 29 juni. Wij nodigen iedereen uit om jullie kunsten te komen bekijken. Na afloop (15.00 uur) vieren we bovendien ons 1 jarig bestaan met een gezellige borrel en spellen in de beweegbox. Drink met ons een drankje op de prestaties van het afgelopen seizoen en natuurlijk op een zonnige toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *