Diploma Turnen 3 maart

Diploma Turnen | zondag 3 maart | Turnhal

Het is weer de tijd van het jaar voor het Diploma turnen. Het is een leuk evenement voor de kinderen om te laten zien wat je allemaal kunt.

Voor alle recreanten, zowel jongens als meisjes vanaf 6 jaar, zijn er tijdens de recreatielessen de turnonderdelen geoefend.

Per niveau zijn er lesdoelen bepaald en deze worden getoetst tijdens het Diploma turnen. De diploma’s met de turnonderdelen laat de ontwikkeling van de turnster in kaart brengen. Er wordt bepaald of hij/zij het lesdoel:

1. Nog niet beheerst;
2. Of met hulpverlenen kan;
3. Of zelfstandig uit kan voeren;
4. Of zelfstandig en goed gecontroleerd uit kan voeren;
5. Of zelfstandig, goed en zelfs mooi kan uitvoeren.

Op deze manier wordt het leerproces inzichtelijk. Het is een positieve stimulering om het de volgende keer wat beter te doen en de ontwikkeling te tonen. En natuurlijk mogen de papa’s en de mama’s en/of iedereen die mee wilt meekomen kijken!

We hebben ook een nieuw clubpakje en die zou je kunnen aanschaffen en aandoen bij het diplomaturnen. (Bestel je clubkleding hier). Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij.

Het diploma turnen zal plaats vinden op zondag 3 maart 2019 in de turnhal op de Sportlaan 25. Wanneer alle inschrijvingen ontvangen en verwerkt zijn, volgt er nog een brief met de precieze planning van de dag.

Aanmelden?
Om je aan te melden stuur je uiterlijk vrijdag 15 februari een mail naar diploma.turnen.united@gmail.com met de naam van uw kind, leeftijd en de dag/lesuur waar hij/zij traint. (een mail sturen heeft de voorkeur).

 

Namens de organisatie,
Met sportieve groet,
Juliët Edel, Lisa Bosman, Kirsten Broeze en Madelon de Koning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *